Simone Ringeling

Contactgegevens
Tel: 06-48502643
E-mail: Simone Ringeling

Schoonheidssalon Beauty & You

Welkom op de Blèzi pagina van Schoonheidssalon Beauty & You.Hier kunt u eenvoudig alle Blèzi make-up producten bekijken en bestellen via de webshop.


_____________________________________________________

BESTELPROCES WEBSHOP:

- KIES ONDERSTAAND VOOR: IK WIL SIMONE RINGELING
ALS PERSOONLIJKE DISTRIBUTEUR.

- MELD UZELF AAN ALS KLANT OF LOG IN MET UW
PERSOONLIJKE INLOG GEGEVENS.

- BESTEL UW FAVORIETE BLÈZI PRODUCTEN IN DE WEBSHOP
EN VOLG DE AANWIJZINGEN TIJDENS HET BESTELPROCES.

- BESTELD U OP WERKDAGEN VOOR 16.00 UUR DAN HEEFT U
DE BESTELLING DE VOLGENDE DAG IN HUIS.
_____________________________________________________

Bij Schoonheidssalon Beauty & You is het mogelijk om een afspraak te maken voor een persoonlijk make-up advies of plan een gezellige make-up workshop op locatie. Heeft u zin in een gezellige middag of avond met vriendinnen waarbij jullie waardevolle make-up tips en adviezen krijgen en alle Blèzi make-up producten zelf kunt ervaren en testen? Tijdens een Blèzi make-up workshop bij u thuis of op uw werk kunnen jullie op een praktijkgerichte wijze kennismaken met alle Blèzi make-up producten. Deze kunnen jullie vervolgens uitvoerig testen voor de make-up look die past bij u! Aan het eind van de make-up workshop weet iedereen hoe ze haar sterke punten laat uitblinken en er de hele dag stralend uitziet.Heeft u ook al zin in deze gezellige en leerzame make-up workshop?

 Meld u dan nu aan als gastvrouw en krijg tijdens de make-up workshop een persoonlijk make-up advies en profiteer van extra korting op uw eigen aankopen.Mail voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een make-up workshop via info@beautyenyou.nlGraag tot ziens bij Schoonheidssalon Beauty & You,Simone Ringeling