9-5-2017 00:00:00

Banner Miranda Hazenberg

Miranda Hazenberg is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans en is moeder van 2 kinderen (Meg - 14 jaar en Sem - 13 jaar)

 

Zomer in Almere

De Libelle Zomerweek wordt dit jaar al voor de 21e keer gehouden. Het thema van deze editie is ‘Het Grote Geluk’.

Nou, daar kan ik me van alles bij voorstellen. Mijn grote geluk zijn natuurlijk Frans en de kinderen, mijn familie en mijn ‘kindje’ Blèzi. Maar geluk kan voor mij ook zitten in een mooie bos bloemen, een gezellig etentje met vriendinnen of een onverwacht compliment.

Wie ik alle gelJoannelzw16uk toewens, is onze Business Partner Joanne. Zij staat dit jaar met Blèzi op de Libelle Zomerweek. De stand is dit keer iets kleiner, maar minstens zo gezellig! Afgelopen jaren merkten we al dat het merendeel van de bezoekers Blèzi kennen of gebruiken. Ze komen speciaal langs om onze nieuwe producten te proberen of voor een persoonlijk advies op maat. We spreken die week zóveel Blèzi-fans en horen alleen maar enthousiaste verhalen. Als dát geen geluk is!

De Libelle Zomerweek wordt gehouden van 15 t/m 21 mei op het Almeerderstrand. Voor iedereen die gaat: veel plezier. En voor Joanne: veel succes!

Liefs, Miranda

Bestel hier met voordeel online je Libelle Zomerweek-tickets.Bannerlzw17