15-2-2016 00:00:00

Banner Blog Pagina

Miranda Hazenberg is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans en is moeder van 2 kinderen (Meg - 13 jaar en Sem - 12 jaar)

 

Zoeken naar de perfecte tint

Mag ik even twee kanjers aan je voorstellen: Copper Berry en Rebellious Red. Het zijn de nieuwste tinten van onze vloeibare lipstickformule: Lip Fix. Deze kleuren sluiten perfect aan bij de nieuwste beautytrends – maar dat is eigenlijk bijzaak. Wat ik veel belangrijker vind, is dat deze kleuren jouw schoonheid onderstrepen. Want dát is wat Blèzi Make-up voor je doet.

Blezi 025 Edit CopyBij het ontwikkelen van nieuwe kleuren vraag ik me altijd af: maakt deze kleur een vrouw mooier? En daarbij volg ik niet per se alle trends. Deze winter zie je bijvoorbeeld heel veel donkere lippen. Om heel eerlijk te zijn: dat staat misschien leuk op de catwalk, maar in het echte leven maken die donkere lipkleuren je gezicht heel hard. Daarom heb ik een roze ondertoon toegevoegd aan de nieuwe kopertint. Zo komt de kleur toch fris over op je lippen.

De matte roodtint staat prachtig als je knallend voor de dag wilt komen. Zo’n kleur draag ik zelf niet elke dag, ik voel me fijner bij een frisse naturel. Maar hou je van echt rood-rood, dan is deze tint geknipt voor jou. En voor een feestje is hij sowieso geweldig. Zeker proberen dus!

Liefs, Miranda