12-3-2015 09:22:00

Banner Blog Pagina

Miranda Hazenberg is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans en is moeder van 2 kinderen (Meg - 12 jaar en Sem - 11 jaar)

Wie klopt daar?

Iedereen wordt wel eens wakker met wallen – zelfs Miranda. Maar zij weet precies hoe je daar zo snel mogelijk vanaf komt!

Toen ik vanochtend in de spiegel keek, was ik niet blij. Het is al een poosje heel druk en ik had ook nog eens slecht geslapen. Gevolg: wallen onder mijn ogen. En omdat die wallen voor schaduwen zorgen, zie je er meteen doodmoe uit. Geen leuk begin Revitalizing Eye Creamvan de dag…

Wist je dat er twee soorten wallen zijn? Het kunnen vocht- of vetwallen zijn. Vetwallen herken je doordat ze in de loop van de dag niet verdwijnen. Wil je ervan af, dan moet er een plastisch chirurg aan te pas te komen. Maar aan vochtwallen kun je wél wat doen. En dat heb ik dus gedaan! Eerst heb ik mijn ogen even gekoeld met een paar koude, natte wattenschijfjes. En vervolgens heb ik de Blèzi Revitalizing Eye Cream zachtjes kloppend aangebracht. Wist je trouwens dat je dat het beste met je ringvinger kunt doen? Die geeft net wat minder druk dan je andere vingertoppen.

Na een uurtje waren mijn wallen verdwenen. Werd het toch nog een leuke dag!

Liefs, Miranda