20-2-2018 00:00:00

 Banner Miranda Hazenberg

Miranda Hazenberg (47) is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans (46) en is moeder van 2 kinderen (Meg - 15 jaar en Sem - 14 jaar)
 

Praten over Blèzi? Graag!

Als je mijn blogs volgt, weet je dat ik regelmatig naar congressen en seminars ga. Daar hoor ik de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied en ontmoet ik  experts op het gebied van productontwikkeling. Op 3 februari ben ik naar het HUYD Congres in Utrecht geweest, maar dit keer niet als bezoeker: ik stond zelf met Blèzi in een stand!

Dit deed ik saHuyd Congresmen met een fabrikant van grondstoffen (Merck) waar wij al jaren mee samenwerken. Christine van Merck vertelde de bezoekers van het congres over de zuivere ingrediënten die kinderarbeidvrij zijn en haar bedrijf levert en over de werking daarvan. Ik liet zien welke mooie producten wij daar vervolgens mee gemaakt hebben. Zo hebben wij bijvoorbeeld haar pure pigmenten verwerkt in onze make-up en bevat onze skincare een unieke cocktail van hun werkstoffen, zoals ectoin en Cyclopeptide-5. Onze samenwerking heeft al tot veel prachtige producten geleid. Het was geweldig dat we dat samen met een grote groep vakgenoten hebben kunnen delen!

Praten over onze mooie Blèzi producten is één van de dingen die ik het liefst doe. Ik weet álles over onze producten en vind het fantastisch dat ik die knowhow heb mogen delen met honderden huidtherapeuten, dermatologen en cosmetisch artsen. Het HUYD Congres: was geweldig!

Liefs, Miranda