17-10-2017 00:00:00

Banner Miranda Hazenberg

Miranda Hazenberg (47) is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans (46) en is moeder van 2 kinderen (Meg - 15 jaar en Sem - 13 jaar)

Blèzi Vlog!

Jullie hebben er al vaak naar gevraagd en best lang op moeten wachten. Maar nu kan ik dan toch eindelijk zeggen: ik ben gaan vloggen!

Dat het zo lang duurde kwam niet omdat ik geen tijd of inspiratie had. Ik zal het maar eerlijk bekennen: ik zag er een beetje tegenop om met een blote-billen-gezicht voor de camera te gaan staan. En dacht ik: een vrouw van 47 jaar met de nodige rimpeltjes daar zit toch niemand op te wachten. Maar om te laten zien hoe je snel en makkelijk een mooie Blèzi make-up aanbrengt (ook bij een 40+ huid), moet je toch echt filmpjes maken en af en toe met een schone lei (blote-billen-gezicht) beginnen. Je bent dus gewaarschuwd! :-)

Schermafbeelding 2017 10 17 Om 155058

In mijn vlog ga ik jullie heel veel handige tips en tricks geven over het aanbrengen van make-up en huidverzorging. Ik heb er enorm veel zin in!

De vlogs zijn te vinden op onze Facebook pagina en op YouTube: www.youtube.com/blezicosmetics. Leuk als je je abonneert op ons YouTube kanaal. Dat is gratis en dan ben je de eerste die de nieuwste filmpjes ziet. Mijn eerste paar vlogs zijn inmiddels klaar, je kunt ze hier bekijken. Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden.

Liefs,
Miranda XO