3-1-2018 00:00:00

 Banner Miranda Hazenberg

Miranda Hazenberg (47) is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans (46) en is moeder van 2 kinderen (Meg - 15 jaar en Sem - 13 jaar)

Mijn nieuwe doel

Mag ik je even voorstellen aan mijn nieuwe sportvriendin? Ze heet Evy en misschien ken je haar wel: het is de beroemdste hardloopcoach van Nederland. Via een app stoomt ze me klaar voor de 10 kilometer. Ik heb mezelf namelijk een doel gesteld: op 27 mei meedoen aan de Vestingloop in ’s-Hertogenbosch.

Sylvesterloop Dec2017

Nou moet ik even eerlijk zijn: hardlopen is niet zo mijn ding. Bootcamp, dat wel. Krachttraining vind ik lekker om te doen. Maar goed, vorig jaar werden we gevraagd om met Blèzi de Sylvesterloop (31 december 2016) te sponsoren. Dat deden we en toen kwam de vraag: u loopt zelf toch wel mee? ‘Natuurlijk!’ riep ik. 5,5 kilometer, dat moest te doen zijn. Zoon Sem haakte aan en we zijn gewoon samen van start gegaan. We beloofden elkaar een oliebol als we de eindstreep zouden halen. Het viel best tegen, maar ik vond het ook zó cool dat we het samen gered hebben!

Ook de Sylvesterloop 2017 hebben we gesponsord en jazeker, ook weer meegedaan. Dit keer met mijn collega en vriendin Joanne. Na afloop lag de beloning op ons te wachten... heerlijke oliebollen!

En nu dus op naar de 10 kilometer. Dit keer ben ik dankzij Evy een stuk beter voorbereid. Ik merk dat ik het leuk vind om mezelf een doel te stellen. Dat maakt je inspanningen extra de moeite waard. En als het uiteindelijk ook lukt om dat doel te behalen, is dat een mijlpaal om trots op te zijn.

Heb jij jezelf ook een doel gesteld? En ga je het halen? Ik ben heel benieuwd…

Liefs, Miranda