12-12-2017 00:00:00

 Banner Miranda Hazenberg

Miranda Hazenberg (47) is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans (46) en is moeder van 2 kinderen (Meg - 15 jaar en Sem - 13 jaar)

Merry X-mas

Of je nou door de stad loopt, boodschappen doet bij de supermarkt of een tijdschrift openslaat, je kunt er niet omheen: Kerstmis komt eraan!Schermafbeelding 2017 12 12 Om 095134

Waar je ook kijkt, overal glinsteren de lampjes en versieringen je tegemoet. Het feest lijkt elk jaar weer uitbundiger gevierd te worden dan het jaar daarvoor…

Van mij hoeft het allemaal niet zo groots en meeslepend. De kerstdagen breng ik het liefst door met mijn gezin. Het zijn de enige dagen van het jaar dat Frans en ik echt niet werken. We genieten van de rust en van elkaar. En verder doen we weinig, behalve een flinke boswandeling maken en daarna genieten van een kop warme chocomel: gelukkiger kun je mij niet maken.

Zoek jij nog een cadeautje voor onder de kerstboom, dan heb ik nog een leuke tip voor je. De set ‘Glowing Cheeks’ met daarin onze Highlighter en een Blush zorgt voor een frisse, gezonde uitstraling. Die wil iedereen wel krijgen, toch? En als je tussen 12 december en 25 december een bestelling plaatst (in de webshop) vanaf € 50, doen wij er een mooi Blèzi-boompje cadeau bij.

Ik wens je mooie feestdagen!

Liefs, Miranda