4-7-2017 00:00:00

 

Banner Miranda Hazenberg

Miranda Hazenberg is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans en is moeder van 2 kinderen (Meg - 14 jaar en Sem - 13 jaar)

 

Love your lips

Wat heeft mijn moeder te maken met de make-up collectie van Blèzi? Dat zal ik je verklappen: bij het kiezen van nieuwe kleuren kies ik soms een van de favoriete tinten van de mensen van wie ik hou. Zo hebben mijn moeder, mijn dochter en mijn vriendinnen al bijgedragen aan het prachtige kleurenpalet dat we nu hebbeNieuwe Lip Fixen Juli 2017n!

Nu introduceren we weer twee nieuwe tinten Lip Fix: 66 Bubbly Berry & 03 Pure Nude. Bubbly Berry is een frisse, vrolijke bessentint. Een mooie kleur voor het hele jaar en helemaal voor de zomer. De pigmenten die we hebben gebruikt zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een chique finish met een zachte metallic glans. Deze kleur laat je gezicht meteen stralen. Mijn inspiratie voor deze kleur zijn de velen sprankelende Blèzi Business Partners waar deze kleur prachtig bij zal staan.

Pure Nude geeft een mooi verzorgde look, zonder dat je lippen heel opvallend gekleurd zijn. Er blijft veel vraag naar nude tinten; onze 05 Vivid Nude bijvoorbeeld (mijn persoonlijke favoriet) is een enorm gewilde kleur! Deze Pure Nude heeft nét wat meer roze in zich waardoor het resultaat babyfris is en toch natuurlijk oogt. Ook deze Lip Fix heeft een zachtglanzende finish. Ik ben benieuwd wat jullie van de nieuwe tinten vinden!

> filmpje nieuwe kleuren

Liefs,
Miranda x