15-12-2015 00:00:00

Banner Blog Pagina

Miranda Hazenberg is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans en is moeder van 2 kinderen (Meg - 13 jaar en Sem - 11 jaar)

 

Groeien bij Blèzi

Elke week starten er weer nieuwe Business Partners. En al die dames train ik zelf. Veel werk? Ja. Maar ik vind het geweldig om te doen!

Tijdens de eerste producttraining zijn de dames vaak heel enthousiast, maar ook wat onzeker. Kan ik dit allemaal wel? zie je ze denken. Maar ik volg ze stuk voor stuk wanneer ze aan de slag gaan en ik zie ze groeien in hun business. Ze doen ervaringen op waardoor ze sterker en zelfverzekerder worden. Velen ontpoppen zich tot echte powervrouwen en dat is megamooi om te zien!

Foto Managers

Als ze opklimmen tot manager coach ik ze om hun managementvaardigheden te vergroten en zichzelf nog verder te ontplooien. Voor sommigen betekent het echt een ommekeer in hun leven. En dan ben ik enorm dankbaar dat ik dit voor ze kan doen.

My Blèzi life: dat zijn die dames!

Liefs, Miranda