5-9-2018 14:19:28

Banner Miranda Hazenberg

Miranda Hazenberg (48) is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans (47) en is moeder van 2 kinderen (Meg - 16 jaar en Sem - 14 jaar)
 

Een nieuw Blèzi-jaar

Hoe snel kan de tijd gaan… De zomervakantie waar we zo naar uitgekeken hebben, is alweer voorbij. De scholen zijn weer begonnen en Frans en ik zijn weer dagelijks op ons kantoor te vinden.

Hoewel we het superdruk hebben, denk ik regelmatig nog even terug aan de reis die we deze zomer maakten naar Canada en de VS. Het was niet zomaar een vakantie – het voelde als thuiskomen. Frans en ik hebben jarenlang in Houston gewoond en onze kinderen zijn in Calgary geboren. Het was voor hen heel bijzonder om terug te zijn in het land waar ze op de wereld kwamen. We hebben veel van onze oude vrienden teruggezien en zijn twee weken met een camper door Canada getrokken. Zoveel indrukken, zoveel ervaringen: het was een reis om nooit meer te vergeten…


Deze vakantie ben ik echt losgekomen van het dagelijks leven en heb ik mijn hoofd helemaal leeg gemaakt. En nu? Nu zit ik weer boordevol energie en heb ik zin in het nieuwe Blèzi-jaar. We gaan zoveel nieuwe dingen doen, ik kan bijna niet wachten! Met ons Blèzi Business Partners Event op 8 september trappen we samen met 'onze dames' het nieuwe jaar af. We hebben er zin in!

Liefs, Miranda