7-11-2018 14:29:44

Banner Miranda Hazenberg

Miranda Hazenberg (48) is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans (47) en is moeder van 2 kinderen (Meg - 16 jaar en Sem - 14 jaar)
 

Blèzi verovert Duitsland!

Ik heb groot nieuws voor je: vanaf nu is Blèzi ook in Duitsland te koop! Ganz toll, oder? Wij zien mooie kansen in ons buurland en denken dat ook Duitse vrouwen enthousiast zullen zijn over onze Blèzi producten.

Net als in Nederland werken we in Duitsland met Business Partners. Leading lady daar is Sophia, die Frans en ik al jaren kennen. Samen gaan we aan de slag om Duitse dames op te leiden tot Business Partner. De officiële kick-off was op 29 september, waarbij we Duitse vrouwen onder het genot van een hapje en een drankje hebben laten kennismaken met onze make-up en huidverzorging.Omdat ik de trainingen in Duitsland zelf verzorg, ben ik ter voorbereiding op Duitse les gegaan. Ik kreeg direct flashbacks van de middelbare school, waarin ik eindeloze rijtjes met naamvallen uit mijn hoofd moest leren…  Gelukkig is het deze keer veel minder saai dan toen: ik krijg privéles die helemaal is afgestemd op mijn wereld: de prachtige wereld van Blèzi.

Benieuwd hoe ons Duitse avontuur zal verlopen? Ik hou je op de hoogte. Bis später!

 

Liefs, Miranda