23-9-2016 00:00:00

Banner Blog Pagina

Miranda Hazenberg is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans en is moeder van 2 kinderen (Meg - 14 jaar en Sem - 12 jaar)

Besje uit Ibiza

Vorig jaar waren we met een aantal Business Partners op Ibiza voor onze jaarlijkse incentivereis. Wat een prachtig eiland is dat toch! We waren er in oktober en omdat het net geregend had, was het hele eiland weelderig groen.

We gingen op jeepsafari met een gids die heel veel wist over de natuur. Zo vond ik het verrassend om te horen dat de palmboom, die je daar overal ziet, van nature helemaal niet op Ibiza voorkomt. Hij liet ons ook planten zien die in cosmetica Rode Besjes Ibizaworden gebruikt. Zo groeien er veel cactusvijgen, die wij in onze Enzymatic Rejuvenating Peeling als extract verwerken.

Tijdens een korte stop wandelde ik een stukje weg van de groep, omdat iets roods mijn aandacht had getrokken. Het waren piepkleine, paarsrode besjes die aan een struik groeiden. De kleur inspireerde me meteen: wat zou die prachtig staan op je lippen!

Lf67 WebIk heb de besjes mee naar huis genomen, maar toen ze droogden verloren ze al snel hun intense kleur. Gelukkig stond de tint nog haarscherp op mijn netvlies. We gingen mengen en testen en ja hoor: het is gelukt om de kleur van mijn Ibiza Berry in een Lip Fix te krijgen. Hij is vanaf nu verkrijgbaar 67 Ibiza Berry. Een mooier souvenir kan ik me niet wensen!

 

Liefs, Miranda