20-10-2015 00:00:00

Banner Blog Pagina

Miranda Hazenberg is oprichtster en eigenaresse van Blèzi Cosmetics. Ze is getrouwd met Frans en is moeder van 2 kinderen (Meg - 13 jaar en Sem - 11 jaar)

 

Alle ballen in de lucht!

Poeh, wat een week was het weer! Ik ben veel onderweg geweest voor trainingen, heb overleg gehad met de productontwikkelaar over een nieuwe formulering en tussen de bedrijven door ook nog de Seldia Astra Award uitreiking en de incentive reis met de Blèzi Business Partners naar Ibiza gepland.

Omdat Frans en ik met z’n tweeën in de zaak zitten maar ook twee kinderen hebben, moeten we samen alle ballen in de lucht houden. Ons leven is heel druk en chaotisch, maar het loopt.

Gelukkig vind ik mijn werk superleuk – en soms vind ik het moeilijk om het even los te laten. Vrije tijd moet bij ons echt ingepland worden. Dan duik ik lekker de tuin in. Met m’n handen in de aarde kom ik echt tot rust. En wat ik ook probeer vol te houden is vier keer in de week ’s ochtends om half zeven te sporten. Afwisselend hardlopen, een cardiotraining of een bootcamp in de bossen. Pittig, maar zonder conditie red ik het niet.

Banner Blog 20 Okt2015

Wat de kinderen betreft hebben Frans en ik de taken eerlijk verdeeld. Hij doet het voetballen van Sem, ik het paardrijden van Meg. Op de manege, met de geur van paarden in mijn neus kijken naar mijn dochter, dat is mijn favoriete rustmoment…

Liefs, Miranda