Welkom bij Nikki van Alebeek

In december 2015 ben ik begonnen met Blèzi Cosmetics. Na een workshop te hebben gevolgd en de top producten te hebben gebruikt was ik zo enthousiast dat ik meerdere mensen hier kennis mee wil laten maken. Ik ben altijd al bezig geweest met cosmetica en make-up. Dat ik nu een job heb gevonden als distribiteur, waarin ik mijn passie voor deze producten kan combineren met een leuke verdienste, vind ik geweldig. Het grote voordeel als distributeur bij Blèzi Cosmetics is dat ik mijn eigen werktijden kan bepalen en mijn werk kan combineren met mijn andere werkzaamheden.

Blèzi is een Nederlands merk van topkwaliteit. En dat spreekt me enorm aan. De producten zijn geweldig en ze doen wat ze beloven: kwaliteit, makkelijk in gebruik en ze blijven heel lang zitten. Ik kan mijn familie, vrienden en bekenden met een gerust hart de producten adviseren. En dat is voor mij heel belangrijk.

Blèzi Cosmetics verzorgt een hele goede opleiding. Je leert veel over de producten en hoe je daarmee een make-over kunt geven, helemaal naar wens van de klant. Een workshop geven is ontzettend leuk. In ca 1,5 uur tijd vertel ik de gasten over de producten en laat ik zien hoe je ermee kunt werken door de gastvrouw op te maken.

Als business partner van Blèzi kun je passie voor make-up combineren met leuke verdiensten.

Net als ik zo enthousiast geworden ? Neem dan contact op voor vrijblijvende informatie over een workshop of om business partner te worden 0622482990!

Kleurrijke groet,

Nikki van Alebeek

Ik wil Nikki van Alebeek als persoonlijke business partner