Netty Willemsen

Contactgegevens
Tel: 06-55111775
E-mail: Netty Willemsen

Visagie by Netty© is trotse Business Partner van Blèzi

Welkom op de Blèzi Cosmetics pagina van Passion for Nails & More!Hier kunt u eenvoudig alle Blèzi make-up producten bekijken en bestellen via de webshop.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
BESTELPROCES WEBSHOP:
- KIES ONDERSTAAND VOOR: IK WIL NETTY WILLEMSEN ALS PERSOONLIJKE BUSINESS PARTNER
- MELD UZELF AAN ALS KLANT OF LOG IN MET UW PERSOONLIJKE INLOG GEGEVENS
- BESTEL UW FAVORIETE BLÈZI PRODUCTEN IN DE WEBSHOP EN VOLG DE AANWIJZINGEN TIJDENS HET BESTELPROCES
- BESTELD U OP WERKDAGEN VOOR 16.00 UUR DAN HEEFT U DE BESTELLING DE VOLGENDE DAG IN HUIS
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bij Passion for Nails & More kunt u een afspraak maken voor een persoonlijk make-up advies.Kent u dat gevoel van druk, druk, druk en u wilt er toch de hele dag verzorgd uit blijven zien?
Ik ken het maar al te goed en juist daarom ben ik superblij dat ik kennis heb kunnen maken met de productenlijn van Blèzi Cosmetics.

Blèzi producten zijn gemakkelijk aan te brengen, long lasting en voor iedere vrouw is er een eigen kleurenpallet. Met long lasting bedoel ik ook echt LONG LASTING dus niet meer die uitgelopen mascara na een enkele uren of eyeliner lijntjes, die niet langer op het ooglid, maar eerder uitgelopen aan de zijkant zitten. De lippenstift voelt aan alsof u gewoon lekker naturel bent, maar het zit er wel degelijk op en bovendien ziet het er ook nog eens prachtig stralend uit.

Mail voor meer informatie of maak direct een afspraak voor een make-up advies via info@passionfornails.infoMet vriendelijke groet en graag tot ziens bij Passion for Nails & More!