Debora Roelofsen

Contactgegevens
Tel: 0618999141
E-mail: Debora Roelofsen

if you believe in yourself, anything is possible

Mijn naam is Debora Roelofsen en sinds december 2018 begonnen als business partner bij Blèzi.
Blèzi is een Nederlands merk van topkwaliteit. En dat spreekt me enorm aan. De producten zijn geweldig en ze doen wat ze beloven: kwaliteit, makkelijk in gebruik en ze blijven heel lang zitten. Ik kan mijn familie, vrienden en bekenden met een gerust hart de producten adviseren. En dat is voor mij heel belangrijk.

U zult Blèzi tegenkomen in mijn massagesalon, wil je er meer over weten dan geef ik je graag persoonlijk advies en uitleg over de producten van Blèzi.


Blèzi in het kort:

-Écht TOP skincare producten die gemakkelijk zijn in het gebruik en doen wat ze beloven en meer…

- Supermooie en fijne longlasting cosmetica, van foundation tot oogschaduw, alles wat nodig is om je een stralende look te geven…

- Een hip, trendy bedrijf met alleen door PASSIE gedreven eigenaren die zelf mee-ontwikkelen aan de producten en alles binnen Europa laten maken.

Nieuwsgierig geworden?

Ik laat je heel graag kennis maken met Blèzi door middel van een GRATIS workshop bij jou of mij thuis of op locatie. Gezellig samen met je vriendinnen, zussen, collega's etc. alles uitproberen.

Wil je zelf aan de slag in de kleurrijke wereld van make up en huidverzorging en lijkt het je leuk om workshops te geven?

Aarzel dan niet langer en neem contact met me op en ik vertel je graag geheel vrijblijvend alles over de mogelijkheden!

Liefs
Debora Roelofsen

KLIK HIERONDER OP 'IK WIL DEBORA ALS MIJN PERSOONLIJKE BUSINESS PARTNER' EN JE KOMT IN MIJN WEBSHOP

Ik wil Debora Roelofsen als persoonlijke business partner