Onze luxueuze make-up formules zijn uitgebreid met sensuele nieuwe kleuren.85 Rosy Abricot

Het assortiment Blèzi Eye Shadow is uitgebreid met een fluweelzachte kleur roze/abrikoos 85 Rosy Apricot. Een mooie aanvulling voor de waaier van stijlvolle long lasting oogschaduw tinten die zich makkelijk laten aanbrengen en blenden voor eindeloos verschillende looks.

Blèzi All Day Foundation 15 Cool Beige is een prachtige aanvulling op de 5 bestaande tinten. Deze nieuwe kleur heeft een lichte roze ondertoon die je huid een opvallend frisse, verzorgde en natuurlijke uitstraling geeft. Deze vloeibare, hydraterende 15Coolbeigefoundation op basis van hoogwaardige ingrediënten geeft je huid direct een perfect gave teint. De foundation heeft een geavanceerde textuur en zorgt voor een ‘second skin-effect’: daardoor heb je een egale teint in elk licht. Je huid voelt direct comfortabel aan dankzij vochtregulerende bestanddelen en natuurlijke vitamine E. De toegevoegde zonnefilter (SPF 15) beschermt je huid tegen UV-straling.

Deze must-haves wil je niet missen in je make-uptasje!

Het is voorjaar en dan is het tijd om je make-uptasje aan te passen aan het nieuwe seizoen. Een Blèzi Business Partner kan je daarbij professioneel adviseren, zodat je de juiste keuzes maakt en weet welke cosmetica producten jou laten stralen.

Vind hier een Blèzi Business Partner in jouw regio.