We introduceren in het Blèzi make-up assortiment twee nieuwe, sprankelende kleuren!

Lip Fix 03 Pure Nude
Nieuwe Lip Fixen Juli 2017Pure Nude geeft een mooi verzorgde look, zonder dat de lippen heel opvallend gekleurd zijn. Deze kleur heeft nét wat meer roze in zich dan de meeste ‘nude-kleuren’ waardoor het resultaat babyfris is en toch natuurlijk oogt. Geeft een zachtglanzende finish.

Lip Fix 66 Bubbly Berry
Bubble Berry is een frisse, vrolijke bessentint. De pigmenten die gebruikt zijn, zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een chique finish met een zachte metallic glans. Deze kleur laat het gezicht meteen stralen.

Blèzi Lip Fix is een vloeibare lipstickformule met longlasting kleur.
De Lip Fix is vederlicht: het laat een elastisch en nauwelijks voelbaar laagje achter op je lippen. De formulering met hoogwaardige ingredienten is hooggepigmenteerd, brengt dun aan en voelt zeer comfortabel aan op je lippen. Doo de innovatieve formule zien de kleuren er direct na het aanbrengen schitterend, strak en intens uit. Bovendien kun je twee kleuren over elkaar aanbrengen om een persoonlijke tint te creëren.

Blèzi Lip Fix is hypoallergeen, waterproof, veegvast, hitteproef, zweetproef, parfum-en dierproefvrij, parabenenvrij en dermatologisch getest.

> bestellen