nieuwe kleuren

Het Blèzi make-up assortiment is uitgebreid met prachtige kleuren. Een mooie aanvulling voor de waaier van stijlvolle long lasting tinten.Blush 50 Miracle Pink (1)

BLUSH 50 Miracle Pink
Miracle Pink is een stralende, frisse tint. Als je het doosje ziet, schrik je misschien even. Miracle Blush is namelijk veel feller dan de andere 4 blushkleuren. Maar als je hem aanbrengt op je huid, verandert het felle roze in een natuurlijke en frisse blos. De blush is makkelijk aan te brengen met de Blush Brush en houdt de kleur de hele dag lang.

TIP! Gebruik een klein beetje dit is al voldoende voor een mooi kleuraccent.

> FILMPJE: Hoe Blush 50 Miracle Pink aanbrengen

> BLOG: Daar word je vrolijk van

> WEBSHOPEs 75 45


EYE SHADOW 45 Magical Black

Magical Black is een veelgevraagde zwarte, matte kleur die niet mocht ontbreken in het assortiment. Deze tint is opvallend alleen te dragen of samen met een andere oogschaduwkleur.

EYE SHADOW 75 Chic Champagne
Chic Champagne is een prachtige, veelzijdige kleur die makkelijk is te combineren met de andere oogschaduw tinten. Ook mooi als highlighter onder de wenkbrauwen en in de binnenste ooghoeken voor een frisse oogopslag.

Blèzi Eye Shadow heeft een ultrafijn geperste en heel zachte poedertextuur. Je kunt de oogschaduw zowel droog als nat makkelijk egaal aanbrengen en de kleur blijft lang zitten, zonder uit te lopen in de plooitjes of fijne lijntjes rond je ogen. Blèzi Eye Shadow bevat vitamine E, met intensief verzorgende en anti-aging eigenschappen.

Blèzi Eye Shadow is hypoallergeen, parfum- en dierproefvrij, parabenenvrij, dermatologisch- en oogheelkundig getest.

> FILMPJE: Hoe oogschaduw te gebruiken

> BLOG: Bubbels op de ogen

> WEBSHOP

Lip Fix 03 Pure NudeNieuwe Lip Fixen Juli 2017
Pure Nude geeft een mooi verzorgde look, zonder dat de lippen heel opvallend gekleurd zijn. Deze kleur heeft nét wat meer roze in zich dan de meeste ‘nude-kleuren’ waardoor het resultaat babyfris is en toch natuurlijk oogt. Geeft een zachtglanzende finish.

Lip Fix 66 Bubbly Berry
Bubbly Berry is een frisse, vrolijke bessentint. De pigmenten die gebruikt zijn, zijn van hoge kwaliteit en zorgen voor een chique finish met een zachte metallic glans. Deze kleur laat het gezicht meteen stralen.

Blèzi Lip Fix is een vloeibare lipstickformule met longlasting kleur.
De Lip Fix is vederlicht: het laat een elastisch en nauwelijks voelbaar laagje achter op je lippen. De formulering met hoogwaardige ingredienten is hooggepigmenteerd, brengt dun aan en voelt zeer comfortabel aan op je lippen. Doo de innovatieve formule zien de kleuren er direct na het aanbrengen schitterend, strak en intens uit. Bovendien kun je twee kleuren over elkaar aanbrengen om een persoonlijke tint te creëren.

Blèzi Lip Fix is hypoallergeen, waterproof, veegvast, hitteproef, zweetproef, parfum-en dierproefvrij, parabenenvrij en dermatologisch getest.

> FILMPJE: Nieuwe kleuren Lip Fix

> BLOG: Love your lips

> WEBSHOP