Lindafestival


LINDA.festival

Zin in een feestje? Op 10 en 11 juni 2017 van 11.00 tot 19.30 uur vindt de tweede editie van LINDA.festival plaats. Naast geweldige optredens van o.a. Douwe Bob en Ali B, geven een heleboel BN’ers vermakelijke workshops. Kom gymmen met Arie Boomsma, leer over de liefde met Susan Smit, of krijg fashionles van Fred van Leer. Kortom: er is genoeg te doen. Kom gezellig samen met je vriendinnen een dag lachen, shoppen en proeven.

Lekker eten, fijne optredens, een gezellige markt, bikkelharde sportlessen en leerzame workshops met BN'ers. Eén ding is zeker: op 10 en 11 juni hoef jij je niet te vervelen.

Wij zijn er ook bij in de Beauty Wasstraat!
Op 10 en 11 juni kun je gerust zonder make-up de deur uit: tijdens de Blèzi Make-up Fix-behandeling op LINDA.festival laten de Blèzi visagistes je stap voor stap zien hoe je in een paar minuten je dagelijkse make-up aanbrengt en deze de hele dag blijft zitten. Kun jij wel een Fix-behandeling gebruiken of wil je leren hoe je zorgt dat jouw sterke punten uitblinken? Boek dan dit ‘ticket plus’ voor €4,-. Ook leuk! Shop de Blèzi favorites van LINDA. voor een speciale festivalprijs. Je vindt ons in de Beauty Wasstraat - Blèzi Cosmetics-stand W.06.

Bestel hier je toegangskaarten!
- Voor de Blèzi Make-up Fix-behandeling heb je een 'ticket plus' nodig, die kun je hier alvast kopen.

Kijk voor meer informatie op de website van LINDA.festival

Tot dan!