2018 Lwz Promotiepakket Banner Deelnemers3

Disco Love

op de Libelle Zomerweek


Love is in the air!
Laat de spiegelballen maar draaien, want van 21 t/m 27 mei viert de Libelle Zomerweek het grootste disco-feest van Nederland! We gaan op het Almeerderstrand swingen en meezingen en vieren de liefde. Liefde voor muziek, voor Libelle, voor shoppen, voor elkaar. Maar ook: voor een gezellig huis, mooie kleren en make-up, vrolijk groen en lekker koken. En dat allemaal omlijst door geweldige muziek en aangekleed zoals alleen Libelle dat kan.

Helemaal Libelle
De Libelle Zomerweek is een onvergetelijk dagje uit met je moeder, zus, vriendin of collega. Honderden standjes om eindeloos te shoppen, inspirerende gratis workshops, lekker eten, wervelende modeshows, optredens van geweldige artiesten, interviews met bekende schrijvers en politici, een fantastische sfeer… dus weer genoeg redenen om naar de Libelle Zomerweek te komen!

VIER DE LIEFDE  SAMEN MET ONS!Joannelzw16
In de Blèzi-stand informeren we je over het Blèzi Business Partner concept, kun je een gratis make-up en/of huidverzorgingsadvies ontvangen, genieten van de speciale Libelle Zomerweek aanbieding en de Make-up Trends voorjaar/zomer 2018 ontdekken.
Blèzi Cosmetics - Standnummer 1216

Kaarten bestellen met korting
Bestel nu kaarten met € 4,- korting! Ga naar libellezomerweek.nl of naar een winkel van Primera of bel 0900-13 53 (€ 0,45/min, 10.00-22.00 uur).

Kom je met de auto? Bestel dan ook meteen een parkeerkaart. Dan betaal je € 7,- i.p.v. € 10,-.

21 t/m 27 mei 2018 * 10.00-18.00 uur * Almeerderstrand in Almere

Mis het niet, let’s groove & boogie on down!