Banner Libelle Outdoor

 

Na een succesvolle Libelle Zomerweek komt Libelle met iets nieuws: Libelle Outdoor. Van 26 t/m 29 september 2015 worden circa 50.000 vrouwen op het E3 strand in Eersel verwacht voor een fantastische dag uit.

Libelle Outdoor is een fantastische dag uit in een bosrijke omgeving. Maar liefst 50.000 vrouwen in de leeftijd 30+ gaan een bijzondere dag tegemoet waarin ze lekker buiten zijn, volop inspiratie opdoen én meedoen aan bijzondere en verrassende workshops. Zoals bijvoorbeeld lekkere barbecuegerechten maken, een 4WD rijden, leren bier tappen, touwknopen, kanovaren. Maar er is ook ruimte voor de nieuwste najaarsmake-up en -mode. Overal is entertainment, muziek en lekker eten. En natuurlijk kan er naar hartelust geshopt worden, maar dan op een verrassend andere manier. Bovenal is dit event vrouwelijk en gezellig, passend bij het merk Libelle. Libelle Outdoor onderscheidt zich door bijzondere robuuste objecten zoals legertenten, zeecontainers, blokhutten, auto’s, etc.

Wij zijn erbij! Jij ook?
In de Blèzi-stand kun je de nieuwste Blèzi producten ontdekken en ervaren, de najaar/winter 2015-2016 beautytrends ontdekken, een gratis make-up en/of huidverzorgingsadvies ontvangen en genieten van de speciale Libelle Outdoor aanbiedingen.