Cynthia Ilb

I LOVE BEAUTY – A beautiful day out!

Op 28, 29 en 30 november 2014 wordt in de IJsselhallen in Zwolle de eerste editie van I Love Beauty georganiseerd. Een beauty-event  met alles op het gebied van Beauty & Lifestyle. I Love Beauty is in elk geval niet zomaar een beauty-event, maar een evenement waar je heerlijk de hele dag met je vriendinnen, moeder of zussen kan vermaken. Lekker shoppen, kijken én inspiratie opdoen bij de vele en verschillende stands op het gebied van Beauty & Lifestyle. Maar je kunt ook meedoen met workshops en aan het eind van de dag kun je ’s avonds ook nog eens lekker feesten!

Met korting shoppen
Treed binnen in de grote hal welke gevuld is met verschillende stands van verschillende bedrijven in de Beauty & Lifestyle branche. Vele bekende merken zijn aanwezig. Maar laat je ook verrassen door de leuke kleine bedrijven en merken zoals Blèzi Skin Care & Make-up. Naast dat je met 20% korting bij de Blèzi Cosmetics-stand kunt shoppen, kijken naar demonstraties, een make-over kunt ondergaan kun je ook bij de meeste stands deelnemen aan workshops op het gebied van hairstyling en manicure. Uiteraard voorzien de standhouders je graag van de nodige adviezen.

Food
In de grote hal is tevens de food area. I Love Beauty is er namelijk ook voor de innerlijke schoonheid.  Onder het genot van de gezonde en smakelijke gerechten van de verschillende foodkraampjes, klets je comfortabel bij met je vriendinnen. 

Workshops
I Love Beauty beschikt over twee grote workshopruimtes, waar er verschillende workshops plaats vinden met uit één lopende onderwerpen over Beauty & Lifestyle. Voor de meeste workshops moet je een ticket van te voren kopen. Dit gebeurt om teleurstelling te voorkomen, voor als de workshop vol zit. De ticketprijs hiervoor is slechts € 1,50 en de opbrengst hiervan gaat naar het goede doel “Look Good, Feel Better”.

Lezingen & demonstraties
In de grote Main Room kun je terecht voor korte lezingen en demonstraties. De Main Room is vrij toegankelijk voor alle bezoekers van I Love Beauty. In de loop van de avond vindt hier ook het grote eindfeest plaats om I Love Beauty in stijl af te sluiten. Met bekende DJ’s, veel showelementen, verrassende visuals, special effects en dwarrelende papiersnippers.

Miss Lipgloss
I Love Beauty is een idee van evenementenbureau Studio TaS en beauty-blogster Cynthia Schultz, beter bekend als Miss Lipgloss.  Een idee dat zij samen ook al in 2010 hadden, maar beiden vonden het toen nog wat te vroeg. Nu, 4 jaar later, heeft Studio TaS vele grote evenementen georganiseerd, waar tienduizenden bezoekers op af komen. Cynthia is in de tussentijd één van Nederlands grootste beauty-blogsters van Nederland geworden met 50.000 unieke bezoekers per dag op haar blog.

Beiden hebben hun eigen expertise en vullen elkaar goed aan, waardoor deze unieke samenwerking zeker tot een geslaagde eerste editie van I Love Beauty zal resulteren.

Tickets
De voorinschrijving voor goedkopere Loyalty Tickets is reeds gesloten en was een groots succes. Deze tickets waren er om de fans van Miss Lipgloss als eerste een kans te geven bij het evenement aanwezig te zijn. Voor diegenen die zich niet hadden ingeschreven begint de kaartverkoop op maandag 8 september om 19.00 uur. Kaarten zijn dan online te verkrijgen op www.ilovebeautyevent.nl of te koop bij alle Primera-winkels.

Logo I Love Beauty Rgb Hr