Banner Vip Event

Blèzi is jarig!

We bestaan 5 jaar – en dat gaan we groots vieren. Met een jubileum aanbieding, cadeautjes, winactie en in de maand april organiseren we zes Blèzi VIP Events.

Wat kunnen de VIP's verwachten op het Blèzi VIP Event? Om te beginnen een heuse ‘Pink Carpet Arrival’, feestelijke bubbels en lekkere hapjes. Bij binnenkomst ontvangen de gasten een lotnummer waarmee ze later op de avond een mooie Blèzi-set kunnen winnen. Spannend!Feest Champagne

Natuurlijk is Miranda, de oprichtster van Blèzi, zelf ook op het feest. Ze laat de beste tips, tricks en trends voor de zomermake-up zien, beantwoordt vragen en als men wilt kunnen ze haar ontmoeten! Bij de make-uptafels kunnen de gasten alle tips, kleuren en producten testen. Tevens zijn er tijdens dit event speciale VIP-aanbiedingen. Na afloop van het event krijgt iedereen een goed gevulde goodie bag mee.

Hoe kun je hier bij zijn? Ontvang jij een uitnodiging van jouw Blèzi Business Partner voor dit unieke event dan reserveren wij een plekje voor je op de VIP-gastenlijst.

Wij kijken ernaar uit om van Blèzi’s vijfde verjaardag een onvergetelijk feest te maken!