Wij Zijn Op Zoek Naar Jou

Informatieavond Business Partnerschap

Maandag 19 januari organiseren we in Rosmalen (NB) een informatieavond Business Partnerschap. Alle geïnteresseerden die in de kleurrijke wereld van cosmetica aan de slag willen als Business Partner of Blèzi in de salon willen zijn van harte uitgenodigd om een kijkje te komen nemen bij het bedrijf en de Blèzi Academy. Je kunt demonstraties en een presentatie bijwonen. Ondertussen word je verwend met lekkers.

Skin Care en Make-up
Blèzi is een prachtige lijn make-up met uitzonderlijk lang houdende formules, plus een compacte lijn verzorgingsproducten met cosmeceutische formuleringen. Makkelijk in gebruik, met verbluffend mooie resultaten.

Iets voor jou?
Zoek je een nieuwe uitdaging in de spannende wereld van uiterlijke verzorging? Of ben jij een beauty professional die haar klanten topkwaliteit wil bieden? Kom dan naar de informatieavond op maandag 19 januari van 19.00 tot 21.00 uur bij Blèzi Cosmetics - Saffierborch 22 - Rosmalen.

Aanmelden

Meld je gratis aan door onderstaand formulier in te vullen of door te bellen op werkdagen tussen 09.00 en 16.00 uur via tel. 073-5210167. Uiteraard mag je met meerdere personen komen. 

Aanmeldformulier