Welkom in augustus! Je hebt al zoveel bereikt het afgelopen Blèzi-jaar, om dat voort te zetten is het belangrijk dat je consistent blijft in je activiteiten. Dat betekent dat je moet blijven doen wat je doet.

De maand augustus is perfect om te kijken naar wat er het afgelopen Blèzi-jaar succesvol is geweest en wat niet. Wat heeft ervoor gezorgd dat je veel verkocht, workshops geboekt hebt en nieuwe teamleden hebt gerekruteerd? Welke dingen heb je gedaan om je business te laten groeien? Wat ging er minder goed en zou je een volgende keer anders doen? Het is belangrijk dat je leert jouw methodes (die goed werken!) en manieren te herkennen en deze consistent toe te passen.

Kijk ook concreet naar het actieplan wat je in januari gemaakt hebt. Ben je 'on track'? Heb je jouw dagelijkse, wekelijkse en maandelijkse doelen behaald? Door dit inzichtelijk te maken kun je je koers bepalen voor de komende maanden.

Extra tip!
Heb je een aantal gastvrouwen bij wie je altijd in oktober of november een workshop geeft? Bel ze op en probeer de workshops eens eerder te plannen. Zo creëer je de mogelijkheid om alsnog door te boeken voor de laatste maanden van het jaar en is je agenda meer gevuld.