Jumpstart jouw juni!

De sleutel tot een fantastische zomer is je focussen op méér workshops in een korte periode. Deze workshops zorgen voor doorboekingen en dat je business niet stil komt te staan waardoor je in de zomer een volle agenda hebt!  

Een goede tip is om je agenda erbij te nemen en de dagen te markeren waarop je graag een workshop wil inplannen. Wanneer je het in je agenda zet heb je je doel(en) helder voor ogen en zul je dit ook sneller behalen.

Neem je contactlijst erbij en selecteer potentiële gastvrouwen die je gaat bellen of een mail gaat sturen. Daarnaast kun je ook een nieuwsbrief met een zomers tintje versturen naar al je klanten. Moedig je klanten aan om een ‘summerproof met Blèzi workshop’ te boeken, informeer je klanten op welke evenementen je aanwezig bent, voorzie ze van tips & tricks voor het warme weer én attendeer ze op de aanbieding(en).

Je zult verrast zijn hoeveel mensen er interesse hebben om in de zomerperiode een workshop te boeken. Logisch ook eigenlijk als je erover nadenkt, buiten de feestdagen om is de zomer voor mensen dé periode om te socializen. We hebben afscheid genomen van de winter en genieten van het zonnetje, wat maakt dat we juist actief willen zijn.

De volgende activiteiten/events zijn leuk om te organiseren in de komende maanden:

- Tuinfeest

- BBQ

- Brunch

- Blèzi Summer Night

- Inloop ochtend/avond

- Pool Party

- en meer!

Het leuke van de zomer is dat je vrijwel overal iets kunt organiseren, van het park tot aan het zwembad! Bovendien is de zomer ook het ideale moment voor onverwachte afspraken. Hoe vaak ben je wel niet gebeld door een vriendin om last minute een terrasje te pakken, of met de kinderen te gaan zwemmen?

Bel je VIP-klanten dat je in het weekend een ‘Summerproof met Blèzi’ ochtend/avond houdt en dat zij en vriendinnen welkom zijn voor tips & tricks om goed voorbereid op vakantie te gaan. De zomeravonden zijn ook ideaal om iets te organiseren omdat de meeste mensen het fijn vinden dat het nog licht is als het is afgelopen, en zo het gevoel hebben dat ze de rest van de avond nog met hun geliefden door kunnen brengen.

Spontane activiteiten betekenen ook dat je ALTIJD je Blèzi-on-the-go bij je hebt! Je weet nooit wanneer je een (potentiele) klant tegenkomt. We schreven vorig jaar een artikel over Blèzi-on-the-go, een must-read! Klik hier om deze te bekijken.  

Je hoeft niet altijd zelf iets te organiseren, in de zomerperiode is er van alles te doen! Zoek op wat er in jouw regio voor activiteiten zijn zoals zomermarkten, summer fairs, braderieën, shopping nights en andere evenementen. Door deel te nemen ontmoet je nieuwe klanten, potentiele gastvrouwen en BP leads.

Op naar een stralende zomer!