Business Partnerevent

Wat een magische dag!

Zaterdag 9 september vond voor de zesde keer het jaarlijkse Business Partner Event plaats bij hotel de Roode Schuur in Nijkerk. Het was een prachtige dag met een magisch programma. Het thema van dit jaar was MAGICAL. In de ochtend werden de Blèzi Business Partners ontvangen met een welkomstwoord en een magische film en terugblik van het afgelopen Blèzi jaar. Daarna was het tijd voor de interactieve workshoprondes. In 3 groepen werden de Business Partners verdeeld over 3 ruimtes waar ze 5 workshops hebben gevolgd.

Presenteren: Ontdek jouw kracht & stijl
Coach Marie-Louise van Schinkel gaf een workshop over 'presenteren'. Leren presenteren vraagt om lef, verbeelding en inlevingsvermogen. Niet iedereen staat namelijk graag in het middelpunt van de belangstelling. Maar soms ontkom je er niet aan... Centraal stond de ontdekking van ieders kracht en stijl in presenteren, het leren
van een stukje zelfreflectie en hoe je je beter kunt presenteren voor een groep.
Training Marie Louise Event

Beauty Trends N/W 2017-2018
Miranda liet iedereen kennis maken met de nieuwste Beauty Trends voor de komende twee seizoenen. Ze liet ze zien hoe je met de Blèzi producten de trends toe kunt passen, hoe je een gave Trend Workshop kunt geven en hoe je klanten kunt verrassen door de mooiste beauty trends persoonlijk aan hen te adviseren.
Training Miranda Event

Blèzi-on-the-GO
In deze workshop leerde Miranda de deelneemsters directe verkoopmethodes toe te passen voor Blèzi Business, zoals online marketing, online workshops en personal shopping. Daarbij hoorde ook het leren kennen van diverse marketing tools en tips voor zakelijke en persoonlijke groei.

VDV en regel- en wetgeving
Frans gaf een workshop over de meer zakelijke kant van het runnen van een eigen Business. Hij heeft verteld wat de Vereniging Directe Verkoop doet, welke regels er zijn waar je je als Business Partner aan dient te houden en wat de gedragscodes zijn voor het gebruik van social media.

Efficiënte communicatie
Wat begrijp jij en wat wordt er bedoeld? In deze workshop heeft Frans tips & tricks gegeven voor een beter begrip hoe communicatie werkt. Deze tips kan iedere Business Partner toepassen in een gesprek met klanten, gastvrouwen of potentiële nieuwe Business Partners.
Training Frans Event

Lancering
Na een heerlijke lunch en tijd om even bij te kletsen met alle Blèzi collega's was het tijd voor de lancering van het nieuwe Blèzi product én een nieuwe kleur. Speciaal hiervoor hadden Miranda en Frans goochelaar Jordi Jansen uitgenodigd om op magische wijze het nieuwe product tevoorschijn te toveren: Blèzi Highlighter. Ook wist hij van een balletje een tomaat, vervolgens een citroen en daarna de nieuwe Blèzi Eye Shadow 45 Magical Black te maken. Een veelgevraagde, veelzijdige kleur die niet mocht ontbreken in het Blèzi assortiment. De dames kregen de nieuwe producten allemaal in een goodiebag mee naar huis.
Lancering Event

Erkenning niveaus - Award uitreiking
Bij de start van de award uitreiking werden de dames die dit jaar hun 5-jarige Blèzi jubileum hadden even in het zonnetje gezet. Daarna gingen we verder met het erkennen van alle Business Partners die in het afgelopen eventjaar het carrièreniveau Junior Sales Manager en Group Sales Manager behaald hebben. Zij waren eerder al gefeliciteerd maar kregen zeker nog even de erkenning tijdens het event. Naast de gemaakte carrière stappen werden het afgelopen jaar ook andere prachtige topprestaties behaald. Elise Roelofsen won de award voor snelst groeiende nieuwe Business Partner, Mieke Limburg behaalde de hoogst gemiddelde maandomzet en Joanne Klein won de award voor hoogst gemiddelde groepsomzet. Zij ontvingen een bon voor een heerlijk weekendje weg voor 2 personen.
Awards 1

Incentive reis 2017 - MARRAKECH
Na de uitreikingen was het tijd voor de bekendmaking welke Business Partners meegaan op incentivereis. Zes dames hebben genoeg punten behaald om mee op reis te gaan naar het kleurrijke Marrakech. Zij ontvingen een Blèzi Magical Moments jar met daarin het programma van de reis en waar ze het komende jaar al hun magische Blèzi momenten in kunnen bewaren.Marrakesh Dames

Het is een geweldige dag geweest met momenten vol inspiratie, motivatie, magie, gezelligheid en verrassingen. Dank aan alle Business Partners die samen met ons deze sprookjesachtige dag mogelijk gemaakt hebben!

SAVE THE DATE
Business Partner Event 2018
zaterdag 8 september 2018